Fiskeristyrelsen

Fiskeristyrelsen er en styrelse under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri og omfatter en central del med afdelinger i både København og Sønderjylland samt en regional fiskerikontrol med lokalafdelinger flere steder i landet og tre fiskerikontrolskibe.

Fiskeristyrelsen gennemfører regeringens fiskeripolitik og forestår bl.a. regel- og politikforberedelse, kontrol, myndighedsberedskab, sagsbehandling og deltagelse i internationalt samarbejde. Styrelsen er EU-akkrediteret som udbetalende organ for EU-støtteordninger.

Du kan altid anmelde ulovligt fiskeri og ulovlige garn, ruser o.lign. til Fiskerikontrollen, så får de en alarm med det samme: Anmeld ulovligt fiskeri

Tjek også Fiskeristyrelsens Instagram profil og se, hvordan de arbejder i hverdagen. Der er også en masse billeder fra deres besøg ved Odense Å og Fjord Premieren 2022, hvor de udførte 67 kontroller af statstegn, alle uden anmærkninger. Eneste anmærkning var en enkelt fisker, der skulle flyttes lidt ud af en fredningszone, men ellers var der intet at komme efter.
Fiskeristyrelsen (@fiskeristyrelsen) • Instagram-billeder og -videoer