Årets største Odense Å Havørred i 2015

Vi har afholdt det årlige repræsentantskabsmøde d. 27. januar i Dalum Lystfiskerforenings klubhus, og der er sket et par ændringer i forretningsudvalget, men om det, samt referat, kommer senere.

Hvad vigtigt er, at vi har præmieret den største, korrekt indrapporterede laksefisk, fanget i Odense Å systemet i 2015, og præmien gik til Henrik Jensen, Odense Sportsfisker Klub, for en havørred på 83 cm. Den blev genudsat, så der er ingen vægt på den. Tillykke til Henrik, som vinder et gavekort til Ækvator Sport på 500 kr., et gavekort på et premierekort til Odense Å og Fjord Premieren 2017, samt en æske god chokolade.

Derudover var der lodtrækning blandt de resterende 217 korrekt indrapporterede laksefisk, og der vandt Henning Nordmark, Fynske Lystfiskere, for en havørred på 60 cm. og 2,9 kg., fanget ved Bropbyværk. Også et stort tillykke til dig, der er et gavekort på 500 kr. til Jan & Bos Lystfiskershop Odense, et gavekort på et premierekort til Odense Å og Fjord Premieren 2017, samt en æske god chokolade på vej til dig.

Knæk og bræk derude,

Dan Nielsen
Formand, Odense Å Sammenslutningen

Udgivet i Nyheder.